Proiecte
670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-670,bridge-core-3.0.7,qi-blocks-1.2,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7

Proiecte

Craciun si Paste 2017-2018

In 2017-2018 in perioada Craciunului si a Pastelor au fost organizate pachete pentru cei nevoiasi.

Donatie masti 2020-2021

Au fost donate institutilor statului (primarii, spitale, politie, jandarmerie, SMURD) cateva mii de masti, manusi atunci cand se gaseau foarte greu.

Au fost donate mobiliere de spital, au fost platite peste 10 interventii dentare ale catorva copilasi fara posiblitati materiale.

Donatie pentru Ucraina 2022

La inceputul razboiului din Ucraina, sentimentul caritabil s-a aprins in inimile Membrilor Asociatiei Tracia Sacra care au fost solidari cu victimele invaziei rusesti.

Astfel, printr-un  Programul National Caritabil sustinute de mai multe asociatii din Romania, cunoscand necesitatile din centrele de refugiati, acestia au facut donatii considerabile gandindu-se cu precadere la nounascuti si bebelusi, oferindu-le scutece de unica folosinta, dar si fierbatoare necesare pentru prepaprarea laptelui.

Donatie pentru Evelina 2023

In luna martie a anului 2023, membrii Asociatiei Tracia Sacra, gandind ca un cadou pentru doamnele si domnisoarele din viata lor, in numele acestora, cunoscand cazul unei eleve a scolii Ferdinand I din Bucuresti, in clasa pregatitoare ce sufera de artrogripoză congenitală, si-au unit fortele si au contribuit spre ajutorarea familiei acesteia pentru a achizitiona o pereche de ghetute speciale care o ajuta sa stea in picioare.
Momentul a fost si mai emotionant, deoarece, fara sa fie ceva premeditat, donarea s-a facut catre mama fetitei chiar in ziua cand fetita implinea 7 ani.

Donatie pentru Cornelia 2023

  “Mie nu mi se poate întâmpla, Doamne ferește! “. E ușor să pici în această capcană după 44 de ani fără nici o problemă medicală notabilă și după 20 de ani de muncă fără o zi de concediu medical în afară de prenatal.
       Totul s-a schimbat acum fix un an, când în urma unei ecografii și biopsii a unui nodul apărut ca din senin la sân, am fost diagnosticată cu neoplasm mamar malign invaziv (cancer de san).
Copil de 3 ani și jumătate acasă și un orizont complet frânt. Ce, cum și ce în ordine să fac? A urmat un haos total, așa cum presupun că simte orice proaspăt diagnosticat pacient oncologic. Multe investigații, programări la medici, informații nelegate, unele contradictorii, zero logistică, toate pe lângă un diagnostic care cere să actionezi contracronometru.

Donatie pentru Cornelia 2023

     MULȚUMESC din suflet tuturor celor care mi-au întins o mână de ajutor în tot acest proces pe care l-am parcurs, suportul moral și material primit m-au făcut să ajung în acest punct în care pot să spun că am trecut cu bine peste intervenția chirurgicala radicală de mastectomie cu evidare ganglionara și chimioterapie. Radioterapia este în curs, urmează hormonoterapie și monitorizarea imagistică pe termen lung.
    Datorită Dvs pot să îmi îmbrățișez și acum copilul și să sper că îi voi fi alături cât de mult posibil. Cred că asta spune tot.
    Vă sunt recunoscatoare și vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru implicare. Vă doresc multă sănătate și să reușiți să apreciați fiecare zi ca pe un dar minunat.

Să fiți bine 🙏🙏🙏

Cornelia

Donatie pentru Evelina 2024

Ca in anul precedent am in luna martie, Asociatia Tracia Sacra a facut o donatie Evelinei in a o ajuta pentru achizitionarea ghetutelor speciale.

Echipa noastra

Suntem o echipa ce are o dorinta de a ii ajuta pe cei mai putini norocosi.

Lucrarea noastra este una de durata in care construim caramida cu caramida.

Poti si tu sa te alaturi prin redirectionarea a 3.5% din impozitul pe venit.